Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εποχής και θέλοντας να εξασφαλίσει την γρήγορη παράδοση των προιόντων της, η B-Loved Boutique συνεργάζεται με τις εταιρίες FIS & ACS courier. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται άπο 2 ως 4 εργάσιμες στην ηπειρωτική Ελλάδα και άπο 3 ως 5 εργάσιμες ημέρες στα νησιά.

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 60€ και πάνω για όλη την Ελλάδα!

Για αγορές κάτω από 60€ τα έξοδα αποστολής είναι 4€.

Επιλέγοντας την Αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της από την COURIER.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας

ΑΛΛΑΓΕΣ

Η αλλαγή του προϊόντος πρέπει να είναι της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας . Αν η παραγγελία σας ήταν πάνω από 60 € η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν. Κάθε επόμενη αλλαγή και σε παραγγελίες κάτω των 60 € κοστίζει 5 ευρώ! Η αλλαγή γίνεται δεκτή(εάν είναι δυνατή να γίνει) εφόσον πραγματοποιηθεί αυστηρά μέσα σε 8 ημέρες,από την ημερομηνία παραλαβής του.

Αλλαγή στο νούμερο ή στο σχέδιο.

Αλλαγή λόγω ελαττώματος του προϊόντος ή λάθος σχεδίου.
Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε χωρίς χρέωση μεταφορικών!Ο τρόπος αλλαγής είναι άμεσος και πολύ σύντομος . Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν και το ανταλλάσσετε με το παλιό ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ με τον courier τη στιγμή της παράδοσης!!! Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή/επιστροφή του προϊόντος είναι:
* να μην είναι χρησιμοποιημένο.
* να μη φέρει εσωτερικές ή εξωτερικές φθορές
* να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με την απόδειξη αγοράς του.
* να μην έχει πλυθεί ή φορεθεί

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ!

Shopping Cart
Scroll to Top