Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα

Μπορείς να εξοφλήσεις την παραγγελία σου με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA, Mastercard, American Express και Diners.Δημοφιλής τρόπος πληρωμής καθώς δεν χρεώνεσαι τα έξοδα αντικαταβολής.

2. Αντικαταβολή (Ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας) .

Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή ( όταν πρόκειται για αντικαταβολή ) , δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας καθώς και την αξία των μεταφορικών ( αν η παραγγελία είναι <60 € ) + 2€ για την αντικαταβολή.

3. Τραπεζική κατάθεση Alpha bank

GR9001401370137002002017727 με όνομα δικαιούχου Ιορδάνου Μιχ. Κυριακή
Εφόσον μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης ή δούμε την συναλλαγή σας τότε γίνετε άμεσα και η αποστολή του δέματος σας !Αν η κατάθεση δεν γίνει εντός 3 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως! Σε περιπτώση κατάθεσης από άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλάγης επιβαρύνουν τον πελάτη!

Για αποστολές εντός Ελλάδας επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 4€ ενώ για Κύπρο 7€(για δέματα 1 κιλού)! ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές από 60€ και πάνω για όλη την Ελλάδα εκτός Κύπρου! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να αποσταλεί η παραγγελία σας θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε για να μπορούμε σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Τιμολογιακή Πολιτική Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης περιλαμβάνουν και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), όπως αυτός ορίζεται για το κάθε προϊόν. Επιπλέον, στην τελική Φόρμα της Παραγγελίας συμπεριλαμβάνονται και τυχόν έξοδα αποστολής και λοιπές επιβαρύνσεις. Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τις τιμές των προϊόντων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε κάθε όμως περίπτωση ο καταναλωτής θα οφείλει το τίμημα που ίσχυε κατά τη στιγμή της υποβολής της παραγγελίας του και τυχόν μεταγενέστερη τροποποίηση των τιμών δεν επηρεάζει την ήδη υποβληθείσα παραγγελία.

Shopping Cart
Scroll to Top